Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Emma Watson

Slavna glumica zbog dečka odlučila prekinuti karijeru?!

Kasnije je glumila u filmovima kao što su Bling Ring, The Perks of Being a Wallflower, a posljednja uloga bila joj je 2019. u drami Little Women. U međuvremenu, 2017., glumila je u remakeu Ljepotice i zvijeri uz Dana Stevensa

Glumica Emma Watson izgled se odriče holivudskog stila života kako bi se skrasila sa svojim zaručnikom.

Sudeći prema izjavi njenog agenta, 30-godišnja glumica odustala je od glume, barem na neko vrijeme, prenosi Daily Mail Australia. Njen agent izjavio je još kako glumica trenutno ne preuzima nove obveze.

Daily Mail Australia izvještava da dječja zvijezda, koju je proslavila uloga u Harryju Potteru, želi provoditi više vremena sa svojim zaručnikom, biznismenom Leom Robintonom s kojim je u vezi oko 18 mjeseci.

Izvor je rekao kako par možda želi i porodicu. Par je navodno nekoliko sedmica u januaru potajno živio na Ibizi, provodeći jutra čitajući novine uz “smoothieje u veganskom kafiću”.

Watson se sad vratila u Los Angeles s Robintonom, koji navodno puno zarađuje na prodaji legalne marihuane u Kaliforniji.

Watson se našla pod svjetlima reflektora kad je imala samo deset godina, glumeći Hermione Granger u prvom filmu o malom čarobnjaku, a u istoj ulozi pojavljivala se i u svim nastavcima.

Kasnije je glumila u filmovima kao što su Bling Ring, The Perks of Being a Wallflower, a posljednja uloga bila joj je 2019. u drami Little Women. U međuvremenu, 2017., glumila je u remakeu Ljepotice i zvijeri uz Dana Stevensa.