Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavni pjevač nakon 300 operacija pretvorio se u “nakazu”

pete-burns-4

Pete Burns, nekadašnji pjevač grupe “Dead or Alive”, kaže da je imao 300 plastičnih operacija kojima je potpuno promijenio svoj izgled.

Pete je sa svojim bendom žario i palio osamdesetih, a njihov najveći hit “You Spin Me Round (Like A Record)” i danas je mnogima omiljen.

Pete je tokom dvije decenije imao 300 plastičnih operacija kako bi promijenio svoj izgled, a među njima četiri operacije nosa, dve ugradnje implanata u obraze i mnogobrojna pumpanja usana.

Ovim operacijama nekoliko puta je rizikovao i svoj život. U emisiji “Celebrity Botctched Bodies”, on je priznao da je svjestan da izgleda kao Frankenštajn, ali da se osjeća prelijepo.

pete-burns-3

– Broj operacija koje sam imao vjerovatno je 300. Kada budem imao 80 godina i kada odem u raj, nadam se da me ni Bog neće prepoznati – našalio se on u emisiji.

Pitov put ka “savršenom licu”, kako ga on naziva, počeo je 1985, kada je postao zvijezda. Njegov lik bio je u svim medijima, i on je shvatio da uvijek mora da izgleda dobro. Najprije je operisao nos, koji mu je neko razbio u kafanskoj tuči u rodnom Liverpoolu. Intervenciju je platio 750 funti, ali je pošla po zlu, pa se on budio prekriven krvlju, ali ga to nije spriječilo da još mnogo puta ode “pod nož” kako bi “sredio svoje lice”.

pete-burns-2

U emisiji je otkrio jezive detalje zdravstvenih problema koje je imao zbog filera u usnama, koji su počeli da se šire po njegovom licu.

– Počele su da se pojavljuju rupe u mojoj koži. Kad bih samo dodirnuo lice, čulo se šištanje i iscurila bi žuta tečnost. Tokom dvije godine, svake nedjelje imao sam velike operacije kako bi izvukli to iz mojih obraza, Adamove jabučice, iza mojih očiju. Nisu mogli ništa da urade sa jetrom i bubrezima. To sam morao da izlučim – ispričao je on.

U tom periodu pao je u depresiju, krio se od javnosti i razvio još ozbiljnije zdravstvene probleme.

pete-burns-1

– Imao sam krvne ugruške i plućne embolije u nogama, srcu i plućima. Na koži su mi se pojavile crne fleke, za koje sam mislio da su modrice. Sljedeća stvar koja se desila je da me je vozač pronašao bez svijesti. Nisam ni disao.

Deset dana Pete se borio za život u bolnici i uprkos svim prognozama uspio da se oporavi. Izgubio je sve zube, ali osim toga nije imao ozbiljnije posljedice.

Čak i poslije svega što je preživio, on kaže da je sada zadovoljan svojim izgledom.