Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ice cube

Slavni reper tvrdi da je izgubio 9 miliona dolara jer se nije htio cijepiti

cube

Cubea su pitali misli li zbog ovog incidenta s covidom napustiti Hollywood i prebaciti se na neku streaming-platformu

Reper i glumac, O'Shea Jackson, poznatiji svima kao Ice Cube, potvrdio je kako je izgubio posao vrijedan devet miliona dolara jer se odbio cijepiti protiv koronavirusa.

Ice Cube je u podcastu Million Dollaz Worth of Game ustvrdio je kako je trebao učestvovati u Sonyjevoj komediji Oh Hell No, ali na kraju nije jer se nije htio cijepiti protiv covida.

“Odbio sam glumiti u tom filmu jer nisam htio to prokleto cjepivo. Odbio sam devet miliona dolara. Nisam htio da me bodu. Je*eš to cjepivo. Je*eš sve one koji me žele natjerati da se cijepim. Ne znam što Hollywood sada misli o meni”, rekao je Ice Cube u podcastu.

Dalje u razgovoru promijenio je priču i otkrio kako ipak nije on bio taj koji je odbio, već da su mu zabranili. “Ti je*ači mi nisu htjeli dati ulogu jer se nisam htio cijepiti, nisam ja odbio glumiti. Oni su mene odbili. To cjepivo protiv covida, taj ubod… Meni to ne treba. Nisam ni dobio koronu na kraju. Je*eš ih sve”, rekao je Ice Cube.

Cubea su pitali misli li zbog ovog incidenta s covidom napustiti Hollywood i prebaciti se na neku streaming-platformu.

“Radim na nečemu, nešto kemijam. Imam ja aseva u rukavu”, poručio je Cube.

Inače, pomalo ironično, Cube je 2020. godine, u jeku pandemije, bio veliki zagovaratelj nošenja maski i to tako što je proizvodio majice s natpisom “Check yourself before you wreck yo self”. A u 2021. godini donirao je dvije hiljade maski Bacone koledžu u Oklahomi.