Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Legendarni muzičar

Slavni roker otkrio da ima “pakt” sa suprugom: Kad dođe vrijeme, “otići ćemo” zajedno

alice-cooper

Uprkos tom paktu, Alice smatra da još imaju dovoljno vremena te dodaju da mu je inspiracija majka

Alice Cooper otkrio je da ima sporazum o samoubistvu sa svojom suprugom Sheryl Goddard.

Legendarni muzičar, danas frontmen benda Johnnyja Deppa, Hollywood Vampires, otkrio je The Mirroru da se par upoznao kad je Sheryl počela plesati na njegovim koncertima 1975. godine i da ubrzo nisu mogli živjeti jedno bez drugoga.

“Oženjen sam već 43 godine za najbolju djevojku na svijetu. Nikad nismo prevarili jedno drugo”, rekao je 71-godišnji roker o deset godina mlađoj supruzi. “Napravili smo pakt – nema načina da preživimo jedno bez drugoga. Ja ne bih mogao živjeti bez nje. Uvijek smo govorili da nikada neće biti vrijeme da jedno od nas tuguje za drugim. Kad se to dogodi, otići ćemo zajedno.”

“Bolje pleše sad nego 1975. godine”, kaže Alice. “Pomislili biste da ljudi žele pobjeći od žena, no ona je moj najbolji prijatelj. I nema načina da preživimo jedno bez drugog.”

Uprkos tom paktu, Alice smatra da još imaju dovoljno vremena te dodaju da mu je inspiracija majka, Ella Mae Furnier, koja ima 96 godina. “Neuništiva je. Mora da su geni. Ja imam 71 godinu i jednako težim kao kad sam imao 30. Imam tijelo koje se ne umara. Ne pušim. Ne pijem alkohol 37 godina. Ja sam jedini u bendu koji se ne razbolijeva.”

“A koncert od dva sata vam je aerobik”, kaže Alice koji je u intervjuu otkrio da je ostavljanje kokaina u sedamdesetima najbolja stvar koju je napravio.

“Živio sam u LA-u tokom velike kokainske mećave. Nisam znao ni jednu osobu koja ga nije uzimala. Bio je to period u životu koji prođeš i više ga nikad ne dotakneš”, zaključio je. Za njega život je sad porodica (imaju troje djece) i ostati zdrav. I rock and roll naravno.