vraćen joj instagram profil

Smiješna reakcija UEFA-e nakon “sprinta” u finalu, ona je ipak pobijedila

kinseee (1)

“Osvojila Madrid. Šta je sljedeće?” napisala je na prvoj fotografiji koju je objavila nakon što joj je ponovno aktiviran profil

Plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka, a zatim preko noći postala zvijezda na Instagramu koji joj je potom deaktiviran, iz Španije će otići kao pobjednica, s obzirom na to da joj je profil ponovno aktivan – s 2,6 miliona pratitelja.

“Osvojila Madrid. Šta je sljedeće?” napisala je na prvoj fotografiji koju je objavila nakon što joj je ponovno aktiviran profil.

View this post on Instagram

Conquered Madrid, whats next? ??

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Wolanski je tvrdila da joj je nalog hakiran pa se oglasila na Twitteru, gdje je događaje oko finala Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola opisala kao “najluđa 24 sata svog života.”

Njen dečko, YouTuber Vitaly Zdorovetskiy, čije ime je bilo ispisano na njenom oskudnom badiću, sad ima 32 miliona pratitelja. Nakon njenog performansa hvalio se kako mu je ona djevojka.

“Ta guza je sad poznata.”

Inače, Wolansky je dobila 15.000 eura kazne, 5.000 jer je ušla u teren, a još 10.000 jer je reklamirala YouTube kanal svog dečka. UEFA ju je upozorila da će sljedeći put u slučaju sličnog prekršaja dobiti kaznu od 8.000 eura.

No, ta se kazna čini trivijalna kad se uzme u obzir cijena oglašavanja u finalu Lige prvaka (4 miliona dolara), piše RT. Naravno, tu je i potencijalna zarada od novih pretplatnika na Youtubeu i pratilaca Instagramu…