SHOWbuzz

Snimka ugledala svjetlo dana: Uma Thurman umalo poginula na snimanju (VIDEO)

06/02/2018

Nakon što je otkrila da je zamalo poginula na snimanju Kill Billa 2002. godine, Uma Thurman objavila je na Instagramu i snimku te nesreće.

Na snimci pokušava kontrolisati automobil, no zalijeće se s ceste u stablo. Nakon udarca ostaje ležati na vozačkom sjedalu, dok je članovi ekipe ne izvuku iz automobila.

Iako su “okolnosti događaja bile nemarne do nivoa zločina”, piše Uma, ne vjeruje da je postojala zla namjera.

Reditelja Quentina Tarantina ne krivi za nesreću, no optužila je Harveyja Weinsteina da je sve želio zataškati.

“Quentin Tarantino žalio je zbog svega te mi je dao snimku kako bih ih raskrinkala, iako je pravdu za ovo nemoguće ostvariti. Dao mi je snimku svjestan da bi to moglo njemu naštetiti i ponosim se njegovom hrabrošću. Skrivanje ovog je neprihvatljivo. Krivi su Lawrence Bender, E. Bennett Walsh i zloglasni Harvey Weinstein koji je lagao, uništio dokaze i nastavio lagati o šteti koju je ovo uzrokovalo”, napisala je.

Glumica je nesreću opisala u članku u The New York Timesu u subotu.

Snimku joj Tarantino nije htio dati 15 godina i tek je nedavno pristao na to. Rekla je da je u prvim trenucima nakon nesreće mislila da je paralizirana te je molila Tarantina da to ne snimaju.

“Došao je u moju prikolicu i poput svakog reditelja nije htio čuti ne. Bio je bijesan jer sam im oduzimala vrijeme. Bila sam uplašena. Rekao je da je auto dobar i da ću voziti ravnom cestom. Rekao mi je: ‘Udari sa 60 kilometara na sat ili ti kosa neće letjeti na pravi način i morat ćemo ponovno snimati.’ No sjela sam u kutiju smrti. Sjedalo nije bilo pričvršćeno, a cesta nije bila ravna”, opisala je.

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

Objavu dijeli Uma Thurman (@ithurman)

Njegova hladnoća nakon nesreće bila je “dehumanizirajuća do smrti”, napisala je Uma.

“Nakon izlaska iz bolnice nosila sam ovratnik, koljena su mi bila razbijena i imala sam kvrgu veličine jajeta na glavi”, dodala je.

Optužila je Weinsteina i da ju je seksualno zlostavljao 2002. u Meksiku.

Opening Night ?

Objavu dijeli Uma Thurman (@ithurman)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.