nakon 13 godina

Snimljena posljednja epizoda rijalitija ‘Keeping Up with the Kardashians’

kim kardasian1

Također, zahvalila je svima koji su bili dio realityja, barem na kratko. Tada je rekla kako bez ovog showa ona ne bi bila sada gdje je

Najpoznatija svjetska starleta, Kim Kardashian (40), rastužila je obožavatelje nakon što je otkrila kako je snimljena posljednja epizoda reality showa koji je proslavio nju i njenu porodicu, ‘Keeping Up with the Kardashians’.

Na društvenoj mreži je objavila snimke s posljednjeg snimanja te je pokazala kako se oprostila od ekipe koja je radila na showu.

– Gotovo je. Ne sa suzama i pićem, doduše. Službeno jecam – napisala je u opis fotografija.

Podsjetimo, Kardashianke su u septembru prošle godine objavile vijest kako nakon 14 godina prestaje sa snimanjem realityja.

– Dragi fanovi. Teška srca donijeli smo odluku kao porodica da je vrijeme da se pozdravimo s ‘Keeping Up with the Kardashians’. Nakon 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i brojnih spin-off emisija, neizmjerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali ovih godina – kroz dobra vremena, loša vremena, sreću, suze te brojne veze i djecu. Zauvijek ćemo čuvati prekrasne uspomene i ljude koje smo upoznali putem – napisala je Kim.

Također, zahvalila je svima koji su bili dio realityja, barem na kratko. Tada je rekla kako bez ovog showa ona ne bi bila sada gdje je.

– Nevjerovatno sam zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu posljednjih 14 godina. Ovaj show napravio nas je ovakvima kakvi smo sada i zauvijek ćemo biti dužni svima koji su odigrali ulogu u oblikovanju naših karijera i zauvijek nam promijenili život – zaključila je Kim.

Show ‘Keeping Up with the Kardashians’ pratio je privatni i poslovni život porodice. Pred kamerama su se svađali, tukli, mirili… Sve velike stvari u njihovom životu bile su zabilježene kamerom. Prva epizoda emitirala se u oktonbru 2007.