Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Aimee Duffy

Šokantna ispovijest pjevačice: Zatočili su me, drogirali i silovali

duffy

Pitala sam se kako mogu pjevati iz srca koje je slomljeno. Polako je prestalo biti slomljeno

Pjevačica Duffy, punog imena Aimee Duffy, koja je na neko vrijeme pauzirala svoju pjevačku karijeru, na Instagramu je napisala da ju je nepoznata osoba drogirala, zatočila i silovala.

“Možete samo zamišljati koliko puta sam pomišljala da ovo napišem. O načinu na koji bih to napisala, kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sada pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala. Novinar me kontaktirao, našao je način kako doći do mene i sve sam mu ispričala prošlog ljeta. Bio je ljubazan i bilo je nevjerovatno konačno progovoriti”, započela je.

Istina je da sam, i molim vas, vjerujte mi da sam sad dobro i na sigurnom, nekoliko dana silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Naravno da sam preživjela. Oporavak je potrajao. Nema lakšeg načina kako to reći. Mogu vam reći da sam u posljednjem desetljeću hiljade i hiljade dana posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada”, otkrila je.


“Pitate se zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koju osjećam? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu pjevati iz srca koje je slomljeno. Polako je prestalo biti slomljeno”, dodala je.

Naglasila je da će uskoro objaviti intervju, u kojem će odgovoriti na sva pitanja fanova. Zaključila je da je ovo bio jako težak korak za nju te zamolila fanove da ne uznemiravaju njenu porodicu.