Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta sve Meghan mora promjeniti u životu zbog udaje za princa Harryja

meghan_princ_harry

Meghan Markle (36) i princ Harry (33) vjenčat će se u maju ove godine, no da uopće dođu do oltara, glumica mora napraviti velike promjene u svom životu.

Meghan je od svega najteže palo što se treba odreći humanitarnog rada. Za nju više neće biti ni selfieja, a davanje autograma i komuniciranje društvenim mrežama također je nešto čemu će Meghan reći zbogom.

Nema više ni grljenja voljenog u javnosti. Mora paziti da njena odjeća ne bude prozirna ili oskudna, a na noktima baš nikad ne smije biti lak tamne boje. Ne smije sjesti gdje hoće, prebaciti nogu preko noge kako se sjeti ili otići na spavanje prije kraljice.

Isti tako, Britanski mediji tvrde da budući supružnici neće moći dijeliti finansije. Harry nema problema s tim da svoje bogatstvo procijenjeno na 30 miliona funti podijeli s Meghan, već zbog poreza na dohodak par neće moći imati zajednički račun u banci.

Par je zaruke objavio krajem novembra 2017., a Meghan je ponosno pokazivala zaručnički prsten kojeg je dizajnirao princ Harry. Inače, prsten je načinjen od nakita pokojne princeze Diane.

Par će se vjenčati 19. maja u kapelici St. Georgea, a s obzirom da je Meghan protestantica, prije vjenčanja biće krštena.