Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"ITV show"

Stallone o odnosu sa Schwarzeneggerom: Zaista, ali zaista smo se mrzili

312172326_797934124756410_8282990842999446261_n
FOTO: Instagram

Sylvester, koji se u ITV show uključio iz New Yorka putem Zooma, ponudio je Tysonu Furyju ulogu u Expendablesima

Holivudska zvijezda Sylvester Stallone trenutno se priprema za premijeru svoje nove serije Tulsa King, a tim povodom o svojoj je karijeri govorio u talk showu Jonathana Rossa na ITV-ju. Ispričao je i detalje dugogodišnje svađe s Arnoldom Schwarzeneggerom iz vremena dok su se borili za istu ulogu, u filmu Stop! Or My Mom Will Shoot.

“Mislim da neko vrijeme nismo mogli biti zajedno u istoj galaksiji. Zaista, ali zaista smo se mrzili. Poprilično je on pametan, išao je gradom i svima govorio da jedva čeka snimiti film”, prisjetio se Stallone.

Zatim je, kaže, on otišao posjetiti agenta i tražio da makne Schwarzeneggera da bi on dobio ulogu.

“Na kraju sam dobio ulogu i zaključio da je s*anje. Smjestio mi je i još mi se smijao u lice.”

Sylvester, koji se u ITV show uključio iz New Yorka putem Zooma, ponudio je Tysonu Furyju ulogu u Expendablesima. Rekao je svom kolegi gostu:

“Mislim da bi bio fantastičan, on je sila i ima harizmu, zašto ga ne bismo htjeli? Naravno, sve dok tuče dečke sa suprotne strane.”

Tyson mu je odgovorio:

“100 posto u budućnosti, to je nešto što bih volio istražiti. Ko bi mi mogao bolje pomoći od gospodina Rockyja Balboe? Tip uz kojeg sam odrastao gledajući ga na TV-u. Svakako sjajna prilika i ponuda i to je nešto što bih volio isprobati kada završim s bokserskom karijerom.”

Sylvester Stallone ranije je za Mirror otkrio i da je u mladosti učestvovao u brojnim tučnjavama.