Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dio evropske turneje

Sting odgodio martovski koncert u Sarajevu

sting

Vlasnik produkcijske kuće Avalon Boban Milošeski rekao je da će početkom naredne sedmice biti objavljen novi datum sarajevskog koncerta, a nakon objave datuma svi oni koji budu željeli refundirati novac od ulaznica, mogu to učiniti sedam dana od dana objave novog termina

Sarajevski koncert legendarnog Stinga koji je zakazan za 19. mart, bit će pomjeren na jesen zbog prolongiranja evropske turneje. Razlog tome je pogoršanje epidemiološke situacije u pojedinim državama Evrope, što je dovelo do pooštravanja mjera prevencije od koronavirusa.

– Zbog uvođenja dodatnih restrikcija zbog koronavirusa, koncerti u sklopu Stingove turneje My Songs koji su planirani u periodu od 7. do 21. marta će biti prebačeni na jesen 2022. godine – poručili su iz Stingovog menadžmenta te objavili su u ovim momentima na njegovom oficijalnom web sajtu www.sting.com.

Vlasnik produkcijske kuće Avalon Boban Milošeski rekao je da će početkom naredne sedmice biti objavljen novi datum sarajevskog koncerta, a nakon objave datuma svi oni koji budu željeli refundirati novac od ulaznica, mogu to učiniti sedam dana od dana objave novog termina.

– Veoma nam je žao zbog ovoga, ali organizacija koncerata koji su u sklopu turneje dosta ovise o kompletnom rasporedu izvođača i jednostavno mjere u većini zemalja su takve da je nemoguce svirati u punom kapacitetu dvorana – poručio je Milošeski.

Ulaznice koje budu vraćene nakon refundacije, bit će ponovo dostupne u prodaji za sve one kojima novi datum koncerta ne bude odgovarao, s obzirom na to da su sve ulaznice rasprodate i velika je lista čekanja za njih.

– Izvinjavamo se svima, ali nažalost već duže vremena živimo u svijetu u kome nije sve u rukama niti izvođača niti nas promotera. Najvažnije je da će Stinga imati ove godine u Sarajevu – dodao je Milošeski.