Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Suprug naljutio Kim Kardashian: Uzmi PR-a, ne brukaj nas

kanye kim

Iako bi mnogi pomislili da starleta poput Kim Kardashian (35) s javnošću može i ne stidi se podijeliti baš sve, izgleda nije tako.

Kim je ovih dana totalno van sebe nakon što je njen suprug Kanye West (38) na Twitteru objavio da je dužan 53 miliona dolara. Ona je jako zabrinuta i frustrirana zbog njegovog ponašanja i par ima sve više problema koji su počeli eskalirati. No, Kim tvrdi da je u potpunosti predana spašavanju svoga braka i ne želi ni razgovarati o razvodu.

Kanye očito ima problema, a počeo ih je dijeliti i sa fanovima na društvenim mrežama. Nakon što je putem društvenih mreža zatražio od Marka Zuckerberga da umjesto u humanitarne svrhe, novac donira njemu, Kim je poludjela. Nije joj se svidjelo ni kada je Kanye zakuhao s pjevačicom Taylor Swift zbog stiha u kojem govori da bi se još mogao seksati s njom.

Zbog svega toga, Kim i njena majka Kris traže od Kanyea da zaposli PR stručnjaka koji će se brinuti o njegovim objavama na društvenim mrežama. Lupetanje njenog supruga po društvenim mrežama, već je postalo predmet sprdnje širom svijeta. Pa su neki pokrenuli akciju skupljanja novca da se pomogne “jadnom” Kanyeu da se iščupa iz dugova…