SHOWbuzz

LUKSUZNO ILI DEGUTANTNO?

Suprugu Izeta Hajrovića na rođendanu gađali novčanicama (FOTO)

03/12/2019

Leyla Hajrović je za okrugli rođendan organizirala luksuznu proslavu zajedno sa suprugom, okružena prijateljima

Supruga bh. reprezentativca i igrača zagrebačkog Dinama Izeta Hajrovića proslavila je 30. rođendan i to u luksuznom hotelu u Zürichu, okružena blještavilom, novcem i plesom.

Leyla Hajrović je za okrugli rođendan organizirala luksuznu proslavu zajedno sa suprugom, okružena prijateljima. Uz nju je cijelu večer bila jedna od najboljih prijateljica, srbijanska blogerica Zorana Jovanović Zorannah.

Golemi cvjetni aranžmani, šljokice i zlato dominirali su dvoranom ekskluzivno namijenjenoj slavljenici. Odlično raspoložena Leyla plesala je, pjevala, otvarala poklone, rezala tortu…

Između ostalog je za poklon dobila Chanelovu torbu u obliku lopte koja inače stoji 2.300 dolara, piše Jutarnji.hr.

Korisnike društvenih mreža najviše je iznenadio video u kojem Leylu zasipaju novčanicama. Premda se radi o lažnim novčanicama s njezinim likom, koje su posebno izrađene za ovu prigodu, taj dio zabave nije ostavio pretjerano dobar dojam. No, ako su htjeli naglasiti u kakvom luksuzu uživaju, onda su u tome uspjeli.

Bosanski Beckhamovi nikad nisu skrivali svoju sklonost prema luksuzu i markama i na društvenim mrežama često poziraju u Louisu Vuittonu, Chanelu itd.

Izet i Leyla su se upoznali u Leylinu rodnom Zürichu u kojem je Izet, rođen u švicarskom Bruggu, i odrastao, a u vezi su već osam godina, od čega oko pet u braku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.