Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jasmin Stavros

“Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne”

PXL_101122_96799035
Jasmin Stavros Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Stavros inače živi na selu, u miru i skladu sa prirodom, poznat je po zdravom životu, umjerenoj ishrani i bavljenjem sportom

Poznati pop pjevač Jasmin Stavros otkrio je hrvatskim medijima da boluje od opake bolesti. Stavros vodi tešku životnu bitku zbog karcinoma kostiju.

“U fazi sam borbe za život. Sve me boli, leđa najviše”, potvrdio je pjevač za 24sata.

Upravo zbog bolova u leđima Stavros je prije nekoliko dana otišao u bolnicu gdje su mu doktori postavili dijagnozu i počeli s liječenjem.

“Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne”, dodao je Stavros.

Pjevač inače živi u jednom selu pored Jastrebarskog. Rođen je u Splitu, a muzikom se bavi od malih nogu. Od dvanaeste godine svira bubnjeve, a već sa 15 godina počeo je profesionalno svirati u brojnim splitskim sastavima. Dosad je sarađivao s brojnim poznatim hrvatskim muzičarima.

Stavros inače živi na selu, u miru i skladu sa prirodom, poznat je po zdravom životu, umjerenoj ishrani i bavljenjem sportom.

“Svaki dan ustajem oko devet, igram tenis, ako imam obveza, odem u Zagreb, a ako nemam uživam u svježem zraku. Popodne opet igram tenis ili vozim bicikl, trčim. Uglavnom sport i zdrav život. Ne gledam ni televiziju, samo Laudato. Svaku večer šetamo do obližnjeg sela, izmolimo krunicu i vratimo se doma. Nema grada gdje možeš u nedjelju biti u miru, trčati, pričati, a oko tebe nigdje nikoga. Toga u Zagrebu nema, ni u Splitu, ni u bilo kojem gradu”, govorio je Stavros ranije.

Jasmin je u braku sa Žarkom s kojom ima dvojicu sinova. U ranijim intervjuima pjevač je isticao kako žali što je zbog karijere i natrpanog rasporeda provodio jako malo vremena sa svojom djecom.