Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sjajan program

Sve spremno za osmi “Nektar OK fest” na Tjentištu

ok fest

Meteorolozi za vikend najavljuju sunačno vrijeme, a organizatori kažu da kakve god budu vremenske prilike dobar provod neće izostati

Dolina heroja na Tjentištu ovog vikenda, od 15. do 17. jula, treba da dočeka hiljade mladih iz regiona, Evrope i svijeta, koji će doći da uživaju u muzici i ljepoti prirode na osmom “Nektar OK festu”.

Neobični festival, na neobičnom mjestu – u okruženju grandioznih planinskih masiva, glečerskih jezera i prašume Perućica, koje uz jedinstvenu prirodu, kao simbol slobode i otpora nacizmu ima i veliki istorijski značaj, iz godine u godinu privlači sve više ne samo mladih, već posjetilaca svih generacija.

“OK fest” postaje prepoznatljiv i kao festival za cijelu porodicu, pa se sve češće mogu vidjeti bračni parovi sa mališanima.

Kamp smješten na lijevoj obali Sutjeske uz veliki rekreativni bazen Nacionalnog parka “Sutjeska” otvoriće kapije dan prije početka festivala, u četvrtak, 14. jula, u 12.00 sati.

Do 14. jula, cijena OK kamp kompleta karata za sve festivalske dane i za sve bine je 40 KM, 14. i 15. jula koštaće 60 KM, 15. i 16. jula je 40, a 17. jula je 20 KM.

Za posjetioce koji će pratiti samo sadržaje na glavnoj bini, do 18.00 časova ulaz je slobodan, dok je od 18.00 sati jednodnevna karta 10 KM, a trodnevna 23 KM.

Portparol festivala Vanja Mišić rekla je Srni da je sve spremno za početak i da svi u organizaciji jedva čekaju još jedan susret sa posjetiocima.

– Festival je posao od 365 dana u godini i ono za šta radimo i zbog čega radimo upravo jesu ljudi koji dolaze. Kamp je otvoren od četvrtka, 14. jula, do ponedjeljka, 18. jula. Svima koji još nisu nabavili karte preporučila bih da se informišu na sajtu OK festa, gdje mogu naći detaljna objašnjenja – rekla je Mišićeva.

I ove godine izvođači će nastupati na tri bine, a program će počinjati u podne zagrijavanjem uz di-džejeve na “samer stejdžu” kod bazena.

Koncerti u “OK kampu” počinjaće u 16.00 sati, a na glavnoj bini u 20.00 sati, nakon čega je after parti do zore opet kod bazena.

– Pored toga, i ove godine imamo `OK sinema stejdž` gdje će posjetioci moći da gledaju filmove pod otvorenim nebom, kao i `OK buk zonu` gdje ćemo u subotu i nedjelju imati promocije knjiga – navela je Mišićeva.

Meteorolozi za vikend najavljuju sunačno vrijeme, a organizatori kažu da kakve god budu vremenske prilike dobar provod neće izostati.

– Kamperi su prava publika, nisu razmaženi, prosto su spremni na sve, ali nadamo se lijepom vremenu, to će sigurno prijati svima koji dođu – poručila je portparol “OK festa”.

Glavne zvijezde osmog festivala na Sutjesci su finska hevi metal gudačka grupa “Apokaliptika”, a glavnu binu sa njima će tokom tri festivalska dana podijeliti regionalne zvijezde “Dubioza kolektiv”, Goblini, “Sars”, “Zoster”, Neno Belan, Damir Urban, “Psihomodo pop”, I-plej, Sajlent, Nikola Vranjković i Kiril Džajkovski.

Na “OK kamp” bini nastupiće “Ortodoks Kelts”, “Let tri”, Vojko V, Edo Majka, “Sanšajn” i “Mort”, a odlična zabava očekuje se i kraj bazena uz neke od najpoznatijih izvođača elektronske muzike u regiji, ali i svijetu.