Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Tina Katanić o seks-snimku: Ne sjećam se ničega

27/01/2017

Nakon što je istraga oko puštanja eksplicitnog snimka Tine Katanić završena optužnicom protiv mladića koji je sve snimao, hrvatska voditeljka i manekenka je ponovo u žiži javnosti.

Podsjetimo, sve je počelo krajem novembra 2014. godine kada je izvijesni Domagoj nazvao Tinu i ugovorio njihov susret. Kada su se našli on je već bio u društvu J.L. i D.Z.. Navodno su pili sve vrste alkohola, a šta se tačno dogodilo Tina se ne sjeća.

– Tog dana početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero smo konzumirali više vrsta alkohola. Što se točno dogodilo ne sjećam se jer sam bila u alkoholiziranom stanju.

U svom iskazu, ona je nekoliko puta ponovila da se ne sjeća da je sa trojicom muškaraca imala seksualni odnos, a posebno nije bila svjesna da ju je Domagoj snimao.

– Kad sam se sljedeće jutro probudila u tom stanu, tamo su još bili i Domagoj R., D. Z. te J. L. Već tada mi nije bilo jasno što se dogodilo prethodne noći. Kad sam se probudila, osjećala sam nelagodu s obzirom na to da sam intuitivno osjećala da nešto ne valja, ali nisam znala što, priča Katanić.

Kako prenose, hrvatski mediji dok se snimak nije pojavio u javnosti osramoćena manekenka nije ni slutila šta se događalo te noći.

– Pretpostavljam da mi je videosnimkom, koji je sačinio i distribuirao na moju štetu, htio nauditi s obzirom na to da sam javna osoba. Iako se ne sjećam događaja od prethodne noći, sjećam se da sam sljedećeg jutra pokušala od Domagoja dobiti njegov mobitel, no on mi ga nije htio dati.

Tvrdi da su joj za eksplicitni snimak javili prijatelji.

– Krajem maja ili početkom juna 2015. godine prijatelji su mi rekli da moj eksplicitni snimak kruži WhatsAppom, a kasnije i internetskim portalima. Nakon kobnog događaja Domagoja sam vidjela još svega nekoliko puta, međutim, kako mi je njegovo ponašanje bilo čudno, odnosno osjećala sam da tu nešto ne štima, prekinula sam komunikaciju s njim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.