SHOWbuzz

Američki nogometaš

Tom Brady povukao kćerku (7) s opasne litice pa uznemirio fanove

20/07/2019

Brady je uzeo kćerku za ruku i nagovorio je da s njim skoči sa vodopada, a ova je "avantura" uznemirila njihovo društvo i obožavatelje na društvenim mrežama

Američki nogometaš Tom Brady (41) ljeto provodi s porodicom na obalama Kostarike.

Na svom profilu društvene mreže objavio je video koji je obožavatelje zabrinuo i potaknuo raspravu o roditeljskoj odgovornosti. Razlog tome je taj što je sa sedmogodišnjom kćerkom Vivian skočio s opasne litice. Naime, Brady je uzeo kćerku za ruku i nagovorio je da s njim skoči sa vodopada, a ova je ‘avantura’ uznemirila njihovo društvo.

– Ako će Vivi jednog dana biti olimpijska prvakinja, to sigurno neće biti u sinhroniziranom plivanju. Ali, od tate uvijek ima desetku – napisao je Brady u opis videa.

Obožavatelji su odmah krenuli s komentarima kojima pokazuju da su šokirani ovom ‘avanturom’.

– Oprosti, ali nikada ne bih dopustila djetetu da ovo napravi – samo je jedan od komentara, a ima i onih koji su zabrinuti za Bradyja, jer nova sezona američkog nogometa uskoro počinje, a on, čini se, ne mari za opasnost od ozljeda.

Brady jedan je od najboljih nogometaša svijeta, a mnogi ga nazivaju ‘najvećim’. Naime, samo on ima šest naslova, sam je na vrhu najuspješnijih quarterbackova u istoriji NFL-a, iza njega su samo Joe Montana (63) i Terry Bradshaw (70) s četiri naslova.

Tom Brady jedini je koji je devet puta igrao u finalu Super Bowla, u Atlantu je već došao kao rekorder po osvojenim jardima dodavanjima, ukupnom broju dodavanja, ukupnom broju uspješnih dodavanja, a sada je samo povećao razliku u odnosu na ostale na toj listi.

Nije to bila njegova utakmica za pamćenje, bio je to Super Bowl s najmanje poena u istoriji, ali Brady je odigrao svoje kad je trebalo, kad se utakmica lomila.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.