SHOWbuzz

teški životni trenuci

Tony Cetinski: Mislio sam da više nikad neću zapjevati

24/06/2019

Supruga Dubravka mu je puno pomogla u teškim trenutcima i siguran je kako bez nje ne bi prebrodio teške trenutke

Kada bi mogao zaboraviti, Tony Cetinski (50) bi vjerovatno mnoge loše trenutke izbrisao iz sjećanja. Mnogo je teških trenutaka u životu poznatog hrvatskog pjevača. Nakon svih drama, lomova i padova, priznao je kako se ne želi sjećati bolne i teške prošlosti. Uživa u uspješnoj pjevačkoj karijeri, a ističe kako mu najveću snagu daju ljubav i muzika.

– Nekih stvari sjećat ću se cijelog života, većinu toga nikad neću moći izbrisati. Proteklih desetak godina proživio sam mnoge mučne i teške događaje. Sve to za sobom ostavlja ožiljke. Ono što se dogodilo mojim roditeljima i nesreća u kojoj je stradao čovjek… Ne vjerujem da će te rane ikada zarasti – izjavio je Cetinski u intervjuu za beogradski tabloid Scandal.

– Bilo mi je strašno, mislio sam da više nikad neću zapjevati. Nisam bio kriv, nisam bio pijan niti sam išta pogrešno uradio. Suosjećam s porodicom čovjeka koji je poginuo – prokomentirao je Tony posljednji nemili događaj.

Supruga Dubravka mu je puno pomogla u teškim trenutcima i siguran je kako bez nje ne bi prebrodio teške trenutke.

– Dubravka mi je spasila život, izvukla me kada sam posustao, klonuo. Ona se u mom životu pojavila u veoma teškim trenutcima, tada sam mislio da se više nikad neću oženiti. Nakon drugog razvoda odustao sam u ljubavi, no ona mi je ponovo vratila vjeru – izjavio je Tony i nadodao kako su mu prethodna dva razvoda bila teško i mučno iskustvo.

– Bilo je svega, padanja, teških trenutaka i velikih životnih kriza. Uvijek kada su mi se događale loše stvari mislio sam da ne može gore, no uvijek bi uslijedile one još gore. U više navrata htio sam od svega odustati, no ponovo i ponovo sam se vratio. Život mi je zanimljiv, uzbudljiv i pun drame, a sve to se odrazilo na moje zdravlje. Jednog dana mogao bi napraviti film prema događajima iz svog života – našalio se.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.