Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

top forma

Treningom kod kuće do savršenih trbušnjaka: Slavna manekenka blista i u 48. godini

heidi (1)

Moja mama sve prži i priprema s kremastim umacima. Kad god dođe u posjetu – bum! Dobijem dvije kile

Manekenka Heidi Klum oduvijek se fokusirala na vođenje zdravog načina života i pazila je da bude u top formi, a ništa drugačije nije bilo ni tokom karantina zbog koronavirusa tokom koje je kod kuće sama vježbala.

A do joj je to pošlo za rukom 47-godišnja Heidi pokazala je profilu na Instagramu gdje je pokazala nevjerovatne trbušne mišiće, kakvima se malo ko može pohvaliti i to dok je vježbala s utezima.

“Tijelo, um, duša”, napisala je kratko ali jasno uz objavu.

Heidi se na svoju rutinu zdravog življenja osvrnula još 2017. godine kada je javno progovorila o ženskom zdravlju.

“Jedna od stvari kojima djeca i ja započinjemo dan su smoothieji”, izjavila je Heidi i dodala u frižideru drži unaprijed pripremljene sastojke tako da ih može čim prije pripremiti nakon što u 6 sati ujutro ustane iz kreveta.

Također je otkrila i da tokom odrastanja nije jela zdravu hranu, a kilograme viška prikupi svaki put kad joj mama dođe u posjetu i sprema joj svoje delicije.

“Moja mama sve prži i priprema s kremastim umacima. Kad god dođe u posjetu – bum! Dobijem dvije kile”, otkrila je Heidi.

Heidi je trenutno u braku s gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom, s kojim se vjenčala 2019. godine nakon godinu dana veze.

View this post on Instagram

?❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Svoje prvo dijete, danas 15-godišnju kći Helen je dobila s italijanskim poduzetnikom Flavijem Briatoreom, a s muzičarom Sealom dobila je 14-godišnjeg Henryja Gunthera, 13-godišnjeg Johana Rileyja i 10-godišnju Lou Sulolu.