Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

oglasio se na instagramu

Trifunović poludio nakon hapšenja u Hrvatskoj: Vidimo se u Grčkoj, ako ne onda u Blajburgu

trifunovic hapsenje
FOTO: Bogdan Klarić / Dalmatinski portal

Sergej Trifunović je priveden u Splitu i napisana mu je kazna jer je svog psa njemačkog ovčara šetao gradom bez nadzora, odnosno bez povodca i korpe

Beogradski glumac Sergej Trifunović tri puta je priveden u Splitu u Hrvatskoj za 30 sati, napisao je na Instagramu. Kaže da mu je splitska policija „iznudila“ preko 1.500 eura.

„Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi nove, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom po****m po članovima 5, 7 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći, i pokažete strujomer“, stoji u Trifunovićevoj objavi na Instagramu.

Nastavljajući da sipa uvrede po policiji u Splitu, glumac je poručio da ako srbijanske i hrvatske vlasti potpišu ugovor o ekstradiciji mogu ga naći u Grčkoj. Ili u Blajburgu.

„Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad“, poručio je Trifunović.

Sergej Trifunović je priveden u Splitu i napisana mu je kazna jer je svog psa njemačkog ovčara šetao gradom bez nadzora, odnosno bez povodca i korpe.

Glumac je isti prekršaj ponovio i narednog dana, pa mu je ponovo pisana kazna.

Već poslije prvog privođenja izjavio je da se više ne vraća u Hrvatsku.