Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trudna Anne Hathaway nije uspjela pobjeći od paparaca….

anne hathaway9

Slavna glumica Anne Hathaway (33) iznenadila je jutros svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila fotografiju s plaže što je vrlo neuobičajeno za nju, ali je uz fotografiju objasnila i zašto se odlučila na to.

Anne je sama priznala da objava fotografije u bikiniju nije tipična za nju, ali dok je odmarala na plaži primijetila je da je fotografišu. Inače, cijeli dosadašnji tok trudnoće Anne se uspjevala sakriti od paparaca, barem kada su fotke u bikniju u pitanju…

– Zaključila sam da ako će takva fotografija biti objavljena, onda barem neka to bude fotografija s kojom ću ja biti zadovoljna (i koja je fotografisana s mojim pristankom. I na kojoj je korišten filter).

Slavna glumica ponosno je pozirala u crvenom bikiniju u kojem je do izražaja došao njen trudnički trbuh. Nije trebalo dugo čekati da paprace da “razviju” svoje fotke. Cijelu seriju fotografija Anne i njenog supruga s plaže (koju možete pogledati u fotogaleriji) objavio je Daily Mail.

Anne sa svojim suprugom Adamom Shulmanom očekuje prvo dijete.

– Jedva čekam da postanem majka, obožavat ću svoju djecu. Razmišljam o tome bez prestanka – izjavila je glumica u intervjuu za Vogue 2013. godine, a početkom prošle godine priznala je da se njen suprug brine zbog paparazza pa zbog toga moraju dobro promisliti gdje će živjeti.