Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Selim Ahmet Kemaloglu

Turski bokser nožem na smrt izbo djevojku

zeynep-selim

List Hurriyet prenosi da je tokom svađe ozlijeđen i bokser, koji je uz policijsku pratnju prepraćen na odjel intenzivne njege

Samo dvije sedmice nakon što je iz Turske stigla stravična vijest o ubistvu petogodišnjega djeteta kojeg je jastukom ugušio vlastiti otac, 32-godišnji nogometaš Cevher Toktaş, svjetski mediji doznaju da je još jedan tamošnji sportista počinio jeziv zločin.

U nedjelju ujutro je u Mugli bokser Selim Ahmet Kemaloglu (26) nožem na smrt izbo godinu dana mlađu djevojku Zeynep Şenpınar, međutim još uvijek nema službene informacije šta je prethodilo svađi i odluci Kemaloglua da partnericu probode nožem kroz prsa.

List Hurriyet prenosi da je tokom svađe ozlijeđen i Kemaloglu, koji je uz policijsku pratnju prepraćen na odjel intenzivne njege gdje je s narednim satima utvrđeno da njegove ozljede nisu takvog karaktera da bi mu ugrozile život.

Kod nesretne djevojke su također utvrđene i druge posjekotine, uz to i ozljede vrata, a portal Sozcu u ponedjeljak ujutro navodi da je uzrok tragedije najvjerovatnije bila njena želja da ta veza bude okončana.

Portal je do te spoznaje stigao zahvaljujući jednoj prepisci na platformi WhatsApp, ali ipak će trebati pričekati policiju da utvrdi okolnosti i kaže posljednju riječ.