Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bokser i glumac

Tyson: Zatekao sam ga u krevetu sa suprugom, molio me da ga ne bijem

tyson brad

Ispričao je da je sve saznao onog dana kada se spremao advokatu predati potpisane papire za razvod s manekenkom i tadašnjom suprugom Robin

Legendarni bokser Mike Tyson (53) gostovao je u emisiji Conana O'Briena (56) i izjavio da je svoju suprugu, Robin Givens (55), s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u spavaćoj sobi s glumcem Bradom Pittom (56).

Ispričao je da je sve saznao onog dana kada se spremao advokatu predati potpisane papire za razvod s manekenkom i tadašnjom suprugom Robin, ali se predomislio, odnosno, u zadnji je tren odlučio kako će je ipak otići zadnji put posjetiti.

Parkirao je auto ispred njena stana i čekao da dođe kući, a onda je vidio da s njom ulazi i glumac Pitt koji je tada imao 26 godina. Tvrdio je da ih je pratio i ušao u stan, a zatim i zatekao u krevetu. Istakao je kako ih je omeo i da nije stigao na vrijeme, imali bi spolne odnose.

– Kad me vidio, potpuno je problijedio. Bio je na nekim drogama i počeo me moliti da ga ne prebijem – prisjetio se Mike.

Iako je bokserski prvak nekoliko puta progovorio o tom incidentu, koji mu se itekako urezao u sjećanje, Brad nikad nije ispričao svoju stranu priče niti se oglasio o tom događaju.