Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Undisputed Truth"

Tyson: Zatekao sam Pitta u krevetu s mojom ženom, molio me da ga ne prebijem

tyson robin brad
FOTO: Screenshot
Tyson, Given i Pitt

Givens je rekla voditelju Andyju Cohenu u emisiji Bravo Watch Happens Live da neke boksereve tvrdnje nisu tačne

Mike Tyson tvrdi da je svoju bivšu ženu Robin Givens, s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u krevetu s glumcem Bradom Pittom. To je napisao u svojim memoarima Undisputed Truth iz 2013., što je Givens negirala. Slučaj se dogodio u vrijeme kad je bokser vodio brakorazvodnu parnicu s Robin.

Dan kada je Tyson trebao potpisati papire za razvod od Givens, predomislio se i otišao do nje kako bi je posljednji put posjetio. Parkirao je auto ispred njene kuće i vidio je u autu s Bradom, a kasnije ih je zatekao zajedno u spavaćoj sobi. Mike tvrdi da ga je glumac molio: “Stari, nemoj me udariti, nemoj me udariti.”

Bio je jako ljut na Pitta

“Trebali ste mu vidjeti izraz lica kad me ugledao. Izgledao je kao da živi posljednje trenutke u svom životu. Čini mi se da je bio malo napušen”, napisao je Tyson. U emisiji In Depth s Grahamom Bensingerom, Tyson je rekao da je bio jako ljut na Pitta.

“Trebao sam se razvesti, ali svaki dan sam odlazio do njene kuće kako bi vodili ljubav. Brad Pitt je taj dan stigao ranije”. 

Givens je rekla voditelju Andyju Cohenu u emisiji Bravo Watch Happens Live da neke boksereve tvrdnje nisu tačne. “Onaj dio o zaustavljanju na prilazu je istinit. Nisam čitala Mikeovu knjigu, ali mi je rečeno da je napisao da nas je uhvatio u krevetu, što se nikada nije dogodilo”. Objasnila je da su ona i Brad bili zajedno u autu jer su se vraćali s nekog događaja. Pitt nikada nije komentirao te tvrdnje.