U Banjaluci tri večeri novogodišnjeg programa uz regionalne zvijezde

banja luka – nova godina – press

Za novogodišnju noć u Banjaluci će nastupiti Lukijan Ivanović, Lexington bend i Nikola Rokvić, dok je Grad Banjaluka organizovao koncerte i veće uoči i veče nakon dočeka Nove godine, javlja Anadolu Agency (AA).

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke najavio je i da će 30. decembra u Banjaluci nastupiti Sergej Ćetković i Ivana Negativ, dok će 1. januara Banjalućani i gosto koje ovaj grad očekuje iz regiona moći uživati u nastupima Dženana Lončarevića i Tonija Cetinskog.

Prema riječima Radojičića, prilikom organizacije ovih koncerata cilj je bio da Banjaluka bude atraktivna za posjetiove iz cijelog regiona zbog čega su i angažovane regionalne zvijezde.

“Želimo tri sjajna dana i tri sjajne noći u Banjaluci”, kazao je Radojićić.

Današnjoj konferenciji za novinare prisustvovali su neki od izvođača koji će nastupiti u novogodišnjem programu, a Bojan Vasković iz Lexington benda najavio je dobru zabavu i pozvao sve da dođu u centar Banjaluke na Trg Krajine.

“Volim da nastupam u Banjaluci, ovdje se osjećam kao kod kuće”, rekao je Dženan Lončarević.

Lukijan Ivanović rekao je da mu je drago što će predstavljati domaće snage i obećao nezaboravnu noć u Banjaluci.

Predstavnici Grada Banjaluka pozvali su sve posjetice da tokom novogodišnjih praznika posjete Banjaluku i uživaju u novogodišnjem programu.