Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Učestvuj i osvoji RED iPhone 7 i Fuji Instax Mini 70

BU8

Protekle nedjelje u Sarajevu nova B.U. priča ispisana je na simpatičnom druženju u Talks and Giggles, gdje je promovisan novi BU Passion miris. Mlade i perspektivne djevojke i žene, predstavnice medija, ali i najpoznatije bh. “Instagramerice” prisustvovale su eventu lansiranja nove B.U. Passion kampanje.

Uz ugodno druženje i ukusne poslastice, u šarmantnom cafeu za kojeg su svi slatkoljupci zasigurno čuli, imale su priliku probati novi BU Passion miris, i svjedočiti ozvaničenju početka nagradnog takmičenja čiji je cilj Instagram obojiti u crvenu, najtemperamentniju boju koja budi najintenzivnija osjećanja i simbol je nove BU linije.

“Spread the passion” je misao vodilja nagradnog takmičenja koje slavi ženstvenost i poziva djevojke da budu iskrene prema sebi i da se u svakom trenutku ponašaju onako kako osjećaju. Strastvena djevojka snažno se bori za ono što želi, osjeća uzbuđenje, voli jako, žudi za avanturama i spontanošću, konstantno se mijenja i napreduje. Strastvena djevojka se ne boji da pokaže svoja osjećanja i u potpunosti bude svoja…

Za učešće u takmičenju djevojke će na svojim Instagram profilima trebati podijeliti fotografije koje uključuju crvene detalje, a ilustruju prema čemu su one strastvene, označiti ih sa #spreadthepassion i #bubih i tako dobijaju šansu da osvoje jednu od vrijednih nagrada.

Glavne nagrade su RED iPhone 7 i Fuji Instax Mini 70, dok vlasnice najboljih fotki svake sedmice mogu osvojiti BU poklon set.

Koji je tvoj #spreadthepassion trenutak?

Više informacija pronađite na Facebook-u BU BiH i Instagram-u bubih.