Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Udala se najpoznatija blogerica na svijetu (FOTO / VIDEO)

blogerica vjencanje

Modna blogerica Chiara Ferragni poznata po svojem blogu “The Blonde salad” danas je u gradiću Noto na Siciliji izrekla sudbonosno “da” italijanskom reperu Fedezu.

Očekivano, blogerica i Instagram zvijezda je bila prekrasna mladenka u vjenčanici koju je samo za nju dizajnirala kreativna direktorica luksuzne italijanske modne kuće Dior, Maria Grazia Chiuri.

Mladenci su se vjenčali u čarobnom cvjetnom vrtu barokne zgrade Palazzo Nicolaci di Villadorata, a gosti su na vjenčanje stigli u putničkom avionu koji su mladenci iznajmili od Air Italie.

Uoči samog vjenčanja mladence su na ulici gradića dočekali građani i atmosfera je bila gotovo jednaka onoj na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i britanskog princa Harryja u aprilu ove godine.

#TheFerragnez day 1 ? Getting so excited for today ??

Objavu dijeli Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Yes I do, forever ?

Objavu dijeli Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Osim raskošnog vjenčanja, mladenci su imali jednako raskošnu probnu večer, gdje je mladenka zablistala u još jednoj dizajnerskoj haljini sa Swarovski kristalima koju je također samo za nju izradila modna kuća Prada.

No, to nas puno ne iznenađuje s obzirom na to da je Ferragni jedna od najplaćenijih influencerica na svijetu, čija je vrijednost 15 miliona funti (više od 30 miliona KM).

Chiara i Fedez zaručili su se u maju ove godine, a prije šest mjeseci postali su roditelji malenog Lea koji je također bio na vjenčanju.