SHOWbuzz

Unuka Kemala Montena napala bračni par Jusić

11/10/2017

Lora Monteno objavila je na Facebooku dužu objavu u kojoj proziva Paulu i Đelu Jusića Jr., koji stoje iza osnivanja Udruge Kemal Monteno, da su smrt njenog djeda iskoristili za samopromociju, piše Dnevnik.hr.

Lora se na početku sarkastično zahvalila porodici Jusić na kojekakvim pomoćima nakon smrti Kemala, a nastavila je u prilično oštrom tonu:

‘Osnovali ste Udrugu Kemal Monteno s ciljem zaštite lika i djela Kemala Montena dok već skoro godinu dana gledam kako zloupotrebljavate isti taj lik i djelo ali opet kako da vam zamjerim kad ste toliko toga učinili gdje bi mi bili da nije vas. Što se tiče vaših troškova oko osnivanja udruge jel vam neko rekao da si ne uzmete te silne pare koje ste nesebično potrošili? Jesmo li mi vas zvali i molili da osnujete udrugu? … Izvinjavamo se što pare od koncerta nisu otišle vama i što smo se zbunili svi i greškom koncert nazvali Kemo i prijatelji, naziv je bio Paula, Djelo i njihovi prijatelji. Još lijepih momenata desilo se upravo radi vas, naime na drugom koncertu osnovanom od strane udruge vi ste uspjeli izmoliti i gradonačelnika Zagreba, gospodina Milana Bandića, da mojoj baki Branki uruči cvijeće, kako ste ga uspjeli nagovoriti još uvijek ne mogu da shvatim, mislim da je to uradio samo radi vas jer kao i mnogi ostali on nije poznavao Kemu.

Rekli ste nam da jako puno izvođača ima ružno mišljenje o nama i da su vama lično rekli da oni dolaze na koncert radi vas, radi Paule i Djele, ne radi Keme nego radi vas dobri ljudi! … Sram vas bilo za sve što ste izgovorili i za ovo što već godinu dana koristite ime mog djeda kojeg sam voljela najviše na svijetu da se promovirate! Jeste li vi imali dedu, mogu li ja onda imati neke koristi od njega i njegove smrti?’, pita se Lora.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.