Victoria Beckham često izgleda kao do joj nije do života: Evo objašnjenja (FOTO)

victoria-beckham

Nakon vjenčanja princa Harryja (33) i vojvotkinje Meghan Markle (36) u prošlu subotu, u medijima i na društvenim mrežama se “secirao” svaki detalj tog društvenog događaja godine.

Tako su mnogi primijetili i “smrknuto” lice Victorie Beckham (44) koju zbog toga obožavatelji nazivaju “hladnom”. Ona je na sve odlučila odgovoriti fotografijom na svom profilu društvene mreže.

Na njoj VictoriA nosi crvene štikle i odjevena je u tamne trapericama i sivu majicu s natpisom preko prsa “It's a dark but happy place” (Ovo je mračno ali sretno mjesto).

Pored fotografije je objasnila i da, iako je možda na kraljevskom vjenčanju u Windsoru izgledala “ledeno”, inače nije takva te da natpis na majici sve govori.

– Treba se ponekad znati smijati u sebi. Ja sve itekako duboko proživljavam, a dan kraljevskog vjenčanja mi je, čak i ako se to nije vidjelo, bio krasan dan prepun dojmova – poručila je obožavateljima i kritičarima dizajnerica, a objasnila je i izbor tamne haljine i šešira.

Naime, i njen izbor su nakon vjenčanja mnogi kritizirali riječima da je “preozbiljan” i “pretaman za takav događaj”.

– Ne mislim da je to bio loš izbor, obožavam tamno plavu boju – rekla je majka četvero djece koju ima s bivšim nogometašem Davidom Beckhamom (43).

Dodala je kako je napokon za kraljevsko vjenčanje mogla odjenuti što je htjela, za razliku od vjenčanja princa Williama (35) i vojvotkinje Kate (36) 2011. kada je bila trudna.