Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Victoria Beckham: Nisam baš bila popularna cura u školi

Victoria 1
FOTO: REX

Nakon održane modne revije na londonskoj Sedmici mode, na kojoj je ujedno obilježila desetu godišnjicu svog modnog brenda, nekada pjevačica, danas modna dizajnerica Victoria Beckham progovorila je o svom uspjehu, ali i prošlosti, kada vjerovatno niko nije niti sanjao kakav će uspjeh postići godinama kasnije.

Nekada članica grupe Spice Girls, danas supruga Davida Beckhama i modna dizajnerica, upravo je ovom revijom obilježila i deset godina postojanja svog brenda.

Na pitanje šta je naučila tokom deset godina rada u modi kao žena, Victoria Beckham je u intervjuu za Glamour rekla:

“Naučila sam puno toga, ponajviše jer sam se okružila pravim ljudima.”

“Još uvijek se svako jutro, kada se probudim, moram uštipnuti da vidim da ne sanjam. Zaista sam uživala u posljednjih deset godina – naučila sam nevjerovatno puno, okružila se najvećim profesionalcima u industriji od kojih učim.”

Tokom cijele svoje karijere, što muzičke što modne, Victoria Beckham imala je snažan uticaj na žene i bila im uzor, stoga prva stvar koju im poruče je da se prihvate takvima kakvi jesu.

“Još dok sam bila u Spajsicama uvijek sam govorila da je u redu biti drugačiji, čak i kada ti ljudi kažu da nije. Trebaš vjerovati u sebe, a tvoji snovi nikada nisu preveliki i neostvarivi. U školi nikada nisam bila popularna, sve se uvijek kompliciralo i stalno sam dobijala odbijenice. Ako sam ja na kraju uspjela, svako može, samo treba puno raditi i okružiti se pravim ljudima. Još uvijek sam sretna i uzbuđena jer radim ono što volim.”