Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

slavna spajsica

Victoria Beckham: Zažalila sam zbog silikona, ne igrajte se s grudima

vicki3 (1)

To je jedina stvar radi koje žalim. Danas više nemam silikone

Nekadašnja spajsica, danas dizajnerica i poduzetnica Victoria Beckham u razgovoru za “This Morning” progovorila je po prvi puta otvoreno o operacijama, estetskim zahvatima i tretmanima ljepote.

Prema mnogima, Victoria izgleda nevjerovatno dobro za svoje godine, pa postoji mišljenje da je svoju kožu lica dovela do savršenstva odlazeći na razne tretmane zatezanja, botoksom i filerima, što danas nije rijetkost među mnogim ženama.

Međutim, Victoria odbacuje takve navode, i kaže:

“Nisam se podvrgla hirurškim zahvatima, no nikad ne reci nikad”.

Mediji već dugi niz godina prate transformacije u stilu, ponašanju, odijevanju ali i imidžu poznate Britanke, koja je od popularne pjevačice postala ikona stila i sinonim sofisticiranog ženskog stila.

U skladu s tim iz svog je imidža izbacila ekstenzije, ekstremne promjene boje koje, prejaku šminku, upečatljive boje na odjeći, ali i izvadila silikone iz grudi koje je stavila još prije 20-tak godina.

“Da mogu nešto poručiti mlađoj sebi bilo bi to da se ne igram sa svojim grudima. To je jedina stvar radi koje žalim. Danas više nemam silikone. Sve ove godine toliko sam to negirala, sve je to bio znak nesigurnosti. Shvatila sam da treba biti zadovoljan sobom onakvim kakav jesi i slaviti to”, kazala je supruga Davida Backhama.