Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Aleksandar Stanković

Voditelj poznate emisije na HRT-u otkrio koliku platu prima: “Nije ni u prvih 20”

aleksandar-stankovic

Stanković je demantovao navode da prima 20.000 kuna u statusu u kojem je otkrio koliku doista plaću ima na HRT-u

Voditelj emisije “Nedjeljom u 2” Aleksandar Stanković na svom se privatnom Facebook profilu obrušio na saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto koja ga je, kako tvrdi, u posljednje vrijeme nekoliko puta napala da je “bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u prima plaću preko 20 hiljada kuna (nešto više od 5.000 KM)”.

Stanković je te njezine navode demantovao u statusu u kojem je otkrio koliku doista plaću ima na HRT-u.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

“U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobijam plaću preko 20 hiljada kuna. Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg .

Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.

Dakle, 1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam. 2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 hiljada kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn (manje od 3.500 KM) i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***! To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima”, poručio je Stanković.