Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Natalie Paweleck

Voditeljica na TV kanalu Man. Cityja ostala bez titule zbog fotki u toplesu

Natalie Paweleck

Titulu Mrs Scotland World sad je dobila Alana Scott, žena bivšeg člana specijalnih snaga, Deana Scotta, koji je prijatelj s princom Harryjem

Bivšoj manekenki oduzeli su titulu Miss Scotland World nakon što se saznalo kako je u prošlosti pozirala u toplesu.

Natalie Paweleck, danas voditeljica na TV kanalu Manchester Cityja, laskavu titulu dobila je u septembru, no nedavno joj je oduzeta zbog anonimne dojave o njenoj prošlosti.

Ispostavilo se kako je Natalie, pod pseudonimom Pike, objavljivala topless fotografije, ali i krasila naslovnice magazina kao što su Zoo, Nuts i FHM, piše Daily Star.

No, iz takmičenja kažu kako joj nisu oduzeli titulu zbog fotografija, već jer nije to navela u prijavi.

“Za mene, ovo takmičenje trebalo bi biti o pokazivanju da žene mogu biti šta žele, bez obzira na etikete koje nam lijepe”, rekla je za Mail on Sunday.

“Moja manekenska prošlost nije nešto što sam skrivala. Ponosna sam na svoja postignuća. Bila sam na naslovnicama najprodavanijih muških magazina i osvojila najpopularnije takmičenje za modele u Ujedinjenom Kraljevstvu”, dodala je.

“Zbog izbora koje sam napravila u ranim dvadesetima danas sam žena kakva jesam, i sviđa mi se ta žena.”

Titulu Mrs Scotland World sad je dobila Alana Scott, žena bivšeg člana specijalnih snaga, Deana Scotta, koji je prijatelj s princom Harryjem.

“Nisu joj oduzeli krunu jer je pozirala u toplessu – već zato što to nije prijavila”, rekao je glasnogovornik takmičenja.