SHOWbuzz

otrovane plinom

Voditeljica Nikolina Ristović i njena kćerka pronađene u besvjesnom stanju

08/02/2021

Samo su ih minute dijelile od kobnog scenario

Poznata voditeljica Nikolina Ristović (48) i njezina kći Una (6) otrovale su se u noći sa subote na nedjelju ugljen monoksidom u svom gornjogradskom domu u Zagrebu.

Samo su ih minute dijelile od kobnog scenario.

– Osjećala sam se loše cijelu večer, imala sam tahikardiju i jaku glavobolju, oko 2 ujutro Una se probudila i povraćala. Nazvala sam supruga, koji je bio u Beogradu, i rekla mu da nismo dobro i da ćemo ujutro k doktoru. On je, srećom, odmah shvatio da je nešto ozbiljno u pitanju. Alarmirao je prijatelje i zamolio ih da odu do nas. Ja se više nisam javljala na telefon. Morali su nam provaliti. Suprug Vidoje je odmah krenuo prema Zagrebu, ali da nikoga nije poslao, ne bi stigao na vrijeme – ispričala je za Jutarnji Nikolina.

Po onesviještenu Nikolinu i njezinu šestogodišnju kćer odmah je stigla hitna pomoć. Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj.

Voditeljica je umjereno jako otrovana plinom, a njezina djevojčica je doživjela blaže trovanje. Još uvijek, kaže, ne znaju kakve će biti posljedice. Djevojčica će morati na dodatna neurološka ispitivanja, a ona mora obaviti pretrage srca i pluća.

Nikolina je puštena na kućnu njegu nakon 24 sata, a kći je puštena jutros. Trenutno su, kaže, smještene u hotelu, a u stan se zasad ne planiraju vratiti. Vatrogasci su, naime, u stanu izmjerili sedam puta veću razinu plina od dozvoljene.

Trenutno je policija na uviđaju kako bi ustvrdila okolnosti, a Ristović pretpostavlja da je u pitanju puknuće cijevi uslijed sanacije zgrade koja se trenutno odvija.

– Servis smo obavili u srijedu i bilo je sve u redu s plinskim instalacijama, a ovo se dogodilo sa subote na nedjelju – rekla je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.