Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

HBO Max

Vraća se omiljeni lik: Objavljene nove fotke nastavka “Seksa i grada”

New Project – 2023-01-14T152408.539
FOTO: Instagram / @justlikethatmax

Producent serije Michael Patrick King objasnio je zašto se Aidan nije pojavio već u prvoj sezoni serije

Objavljene su nove fotografije sa seta serije I tek tako… (And Just Like That), nastavka popularnog Seksa i grada. Obožavateljima stiže druga sezona, a novim fotografijama otkriveno je da se vraća jedan od omiljenih glumaca iz originalne serije.

Naime, HBO Max fotografijama je najavio povratak Johna Corbetta, glumca koji je utjelovio Aidana, veliku Carrieinu ljubav.

“Shh, nemojte nikome reći”, piše u opisu zajedničkih fotografija.

Na fotografijama Carrie i Aidan šetaju ulicom i drže se za ruke zbog čega se može pretpostaviti da je bivši par obnovio romansu.

Prošlo je više od deset godina otkako su fanovi serije vidjeli Aidana i Carrie zajedno. Aidan se 2010. godine pojavio u filmu Seks i grad 2, kada su se on i Carrie slučajno sreli u Abu Dhabiju i poljubili se.

Producent serije Michael Patrick King objasnio je zašto se Aidan nije pojavio već u prvoj sezoni serije.

“Osjećali smo kako bi to sve bilo previše za Carrie. Prva sezona je bila izazovna i željeli smo se posvetiti njenom oporavku nakon što je Faca preminuo te pratiti njen put prema svjetlu – posljednja epizoda prve sezone zato simbolično nosi naziv Seeing the Light. Aidan će sada uvelike uticati na razvoj situacije”, kazao je.

Inače, prije nekoliko sedmica objavljena je fotografija sa seta na kojoj Carrie nosi svoju Vivienne Westwood vjenčanicu u kojoj se trebala udati za Facu u filmu iz 2008. godine. Ta je fotografija potaknula pitanje hoće li se Carrie ponovno udati i za koga.