Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"seks i grad"

Fotka koju je objavila Jessica Parker otkriva ko prvi umire u nastavku kultne serije?!

carrie (1)

Sarah Jessica Parker na svom Instagram profilu objavila je romantičnu fotografiju sebe i Chrisa

Objavljena je fotografija koju su svi obožavatelji serije “Seks i grad” željno iščekivali – Carrie i Faca u ljubavnom zanosu.

Glavna glumica u filmu, Sarah Jessica Parker na Instagramu je objavila fotografiju s Chrisom Nothom, svojim suprugom sa ekrana.

Slavni par čiju ljubavnu priču mnogi znaju napamet ponovno se ujedinio radi snimanja nastavka ‘Seks i grada’ pod nazivom ‘And Just Like That’. Carrie i Faca bili su vodeći protagonisti u seriji koja se prikazivala od 1998. do 2004. te u filmova koji su uslijedili nakon serije.

Njihova romansa prepuna uspona i padova prikovala je brojne obožavatelje za male, a potom i velike ekrane, a mnogi su bili oduševljeni njihovim vjenčanjem u prvom filmu.

Stoga uzbuđenje obožavatelja radi činjenice da će njihovu ljubavnu priču pratiti u novom izdanju ‘Seks i gardu’ niti malo ne čudi.

Sarah Jessica Parker na svom Instagram profilu objavila je romantičnu fotografiju sebe i Chrisa te napisala: ‘Ovo dvoje. Mislim da će ostati dugo budni ove večeri. Poljubac SJ.’

Premda je povratak Chrisa Notha otkriven prije nekoliko dana kada je glumac viđen na setu snimanja serije, ova fotografija i Sarahina poruka obožavatelje je potpuno oduševila.

Chris Noth također je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Sarah te samo kratko napisao: ‘Ponovno zajedno’.

Međutim, ove fotografije objavljene su neposredno nakon što je otkriveno da će tokom prve epizode doći do smrti važnog lika u seriji. Iako nije otkriveno i kome se tačno radi, spekulira se kako crni scenarij čeka ili Samanthu Jones ili Facu, budući da je odsutnost oba lika u novoj seriji potvrđena. No, kasnije je demantirano kako će Faca umrijeti u seriji, stoga obožavateljima ne preostaje ništa drugo već pričekati premijeru serije koja je zakazana za kraj 2021. godine.