Sapunica i dalje traje

Vranješ je postavio jedan uslov Karleuši kojeg je ona prekršila?

ognjen-i-karleusa

Nakon izbijanja skandala, Jelena je Vranješa nazvala fanom i psihopatom koji je proganja, što je isprovociralo fudbalera

Još uvijek traje skandal koji je početkom godine isplivao u javnost kada su procurile informacije da je Jelena Karleuša imala aferu sa Ognjenom Vranješom.

– Jelena i Ognjen su se mnogo voljeli. On je sve činio za nju, kao i ona za njega, Jelena je u medijima održavala sliku uzorne suprugem, a Vranješ se trudio da bude u sjenci jer nije želio da joj pravi probleme u porodici. Bilo mu je važno samo da ona bude sretna. Nije joj tražio da se razvede, pristao je da budu vječiti ljubavnici, ali je imao samo jedan uslov – da ga nikad javno ne ponizi. Rekao joj je da će je, ako to uradi, uništiti i iznijeti na vidjelo istinu o njihovoj vezi – tvrdi izvor blizak pjevačici za Kurir.

Nakon izbijanja skandala, Jelena je Vranješa nazvala fanom i psihopatom koji je proganja, što je isprovociralo fudbalera. Razočaran i ljut, uzvratio joj je otvorenim pismom u kom priznaje da su bili u vezi uz koje je objavio i njihovu sliku sa Akropolja u Atini.

– Da ga je pozvala i ljudski mu rekla da je u problemu i najavila šta mora da uradi kako bi se opravdala mužu, Ognjen nikad ne bi otkrio da su njih dvoje bili zajedno. Naprotiv, zaštitio bi je. Pošto je ona gledala samo porodicu, a njegovu uzela u usta, riješio je da kaže sve što ima jer nije želio da ispadne budala i da ga vrijeđa pred ljudima. Nije trebalo da ga čačka, da ga nije ponižavala, ništa od ovoga se ne bi desilo- završava izvor za Kurir.

Oglasio se Ognjen Vranješ: Dosta mi je svega