Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Weinstein je bio opsjednut, ali nije imao šanse (FOTO)

Harvey Weinstein Kelly

Harvey Weinstein nije imao baš zdrav odnos prema ženama, no prema jednoj slavnoj dami gajio je posebno nezdravu opsesiju.

Filmski mogul desetljećima je seksualno zlostavljao glumice i svoje zaposlenice koje su tek sad skupile hrabrost i javno progovorile o svemu što su proživljavale. Među njima nije bila Kelly Brook, kojom je Weinstein bio opsjednut. Dokaz tome je činjenica da joj je dao njenu prvu holivudsku ulogu, želeći joj se približiti.

Prvi put je Kelly, za koju su naučnici utvrdili da je vlasnica savršenog tijela, primijetio u jednom kafiću, te nije mogao skinuti pogled s nje.

“Tvrdio je da isijava nevjerovatan seksepil, htio joj je po svaku cijenu pomoći u karijeri. Kelly na to nije pristala jer joj se gadilo njegovo ponašanje”, rekao je izvor blizak ozloglašenom producentu za The Sun.

Kelly je s njim sarađivala na filmu “Piranha 3D”, nakon kojeg je on želio produžiti njihovu saradnju. Ona to nije željela pa se fotografisala za Playboy i nastojala izgraditi karijeru bez Weinsteina.

My Calendar shot by @randallslavin Is on Sale now :)) Grab Your Copy ??????

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Nedavno se oglasila oko skandala koji potresa Hollywood, a žrtvama je zamjerila što nisu ranije progovorile.

“Zar su zaista filmska karijera i Oscar bili vrijedni toga da godinama štitite ovu zvijer”, poručila im je preko Twittera.

?

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

?

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Hydrangea Love at home on the Farm #BTS @hellomaguk #kentlivingwithkelly

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)