Millie Mackintosh

Za razliku od većine milionerki, ona ne žuri vratiti savršenu figuru nakon poroda

millie11 (1)

“Nemam ravan trbuh, ali sad sam se pomirila s tim”, poručila je i dodala da joj se ne žuri skinuti kilograme nakupljene u trudnoći

Millie Mackintosh, bogata britanska nasljednica i zvijezda reality showa Made In Chelsea, odlučila je biti iskrena kad je riječ o ženskom tijelu nakon porođaja.

Prije nekoliko mjeseci Millie je rodila kćerku Siennu, a tokom odmora na Santoriniju s kćerkicom i suprugom Hugom Taylorom, pokazala je kako izgleda u badiću.

“Nisam mislila ovo objaviti jer vidite celulit na mojim nogama, no koga briga?” napisala je pored dvije fotografije na kojima pozira ispred ogledala.

Millie je ranije iskreno priznala da joj nije lako nositi se s tim koliko se njena inače vitka figura promijenila tokom trudnoće. Dva mjeseca kasnije odlučila je prihvatiti nove obline i iskreno prikazati svojim pratiteljima na Instagramu, kojih ima 1,4 miliona, šta se s tijelom događa u trudnoći i nakon poroda.

“Nemam ravan trbuh, ali sad sam se pomirila s tim”, poručila je i dodala da joj se ne žuri skinuti kilograme nakupljene u trudnoći.

“Počela sam hodati svaki dan, radim vježbe snage i lijepo je pratiti kako postajem jača. Ne sviđa mi se taj izraz ‘vratiti svoje staro tijelo’, jer mislim da je ovo novo tijelo, drugačije je, rodilo je. Nije to tvoje staro tijelo”, rekla je milionerka, nasljednica osnivača popularnih slatkiša “Quality Street”, koja je ima i vlastiti brend odjeće, kao svoj brend nakita.