Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zabava na OK Festu uz Jagermeister

ok fest1

Netaknuta priroda, dobro društvo, nezaboravne uspomene iz kampa, nova poznanstva, odlična zabava, koncerti omiljenih bendova,otvoreni bazen, rafting i planinarenje… sve što je potrebno za savršen vikend zar ne? Prestanite sanjariti, spremite se za avanturu, i uputite se na Tjentište i nacionalni park „Sutjeska“ na OK fest.

Šator, udobna odjeća i obuća, tenaravno, dobro društvo je prvo čime se trebate naoružati. Kamp je i ove godine za posjetioce uređen kako bi pružio maksimalan doživljaj jednog od najposjećenijih festivala u regiji. Netaknuta priroda očarava vas na samom dolasku – Sutjeska važi za jedan od najljepših nacionalnih parkova, a imajući na umu da vam se sprema 3 dana dobre muzike i odličnog filma,vikend za pamćenje može početi… uz „mali detalj“ više -, na -18⁰C savršeno ohlađen, shot Jägera.

Kad ste našli savršeno mjesto, postavili šator, vrijeme je za druženje u Jäger zoni koja je „must visit“ mjesto Jäger fanova i svih posjetitelja željnih dobrog provoda. Nakon kratkog predaha i zabavnih sadržaja, koji zasad ostaju tajnom, vrijeme je za muzičke spektakle na Jägermeister main music stage-u.

Josipa Lisac, Van Gogh, Dubioza kolektiv, Psihomodo pop i, Let 3 neka su od imena koja ćete imati priliku čuti i vidjeti, a doživljaj će upotpuniti suvremeni vizualni efekti.
Najveći otvoreni bazen u regiji, sunčanje i pijuckanje omiljenog pića, a za avanturiste rafting ili planinarenje, siguran su pokazatelj da vam ni dnevna varijanta OK festa neće biti dosadna. Sve što vam treba je kupaći kostim, peškir preko ramena, tedobro raspoloženje i narandžasti Jäger vijenac u kosi.

Stoga, počnite s pakiranjem stvari odmah – ljeto je vrijeme kad se stvaraju najbolje uspomene, stvarajmo ih skupa pod motom „ Collect memories, not things!“
Želite li svoju ulaznicu za 3 nezaboravna dana zabave, požurite na Jägermeister facebook stranicu (jgr.ms/okulaznice) ili Instargram page

(https://www.instagram.com/jagermeister_bih/), zaigrajtenagradnuigru i uzmalosreće, ulaznicamožebitivaša.Nagradnaigratraje do četvrtka!

Dobrodošli na Tjentište, vidimo se ispred Jägermeister main stage-a!