Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Završila u bonici kad je čula da joj se kćer pomirila s Justinom Bieberom

selena_mama

Mama popularne pjevačice Selene Gomez, Mandy Teefey, završila je u bolnici nakon što je saznala da joj je kćerka obnovila vezu s Justinom Bieberom.

Majka i kćer više se ne prate ni na Instagramu, a osobe koje su dobro upoznate s incidentom tvrde da je, na dan kada je završila u bolnici, imala žestoku raspravu s kćeri.

Nakon što joj je Selena rekla da s Justinom ide ne terapiju za parove, shvatila da je njihova veza puno ozbiljnija nego što je mislila te se naljutila na nju.

Članovi porodice Gomez nisu obožavatelji Justina Biebera zbog njihovog prekida od prije nekoliko godina i krive ga za Selenine probleme s depresijom.

No, Selenin ljubavni život nije jedni razlog zbog kojeg su ona i njena mama zahladile odnose.

Jedan izvor blizak Seleni tvrdi da je Mandy hospitalizirana u Los Angelesu na zahtjev člana porodice jer je bila depresivna.

Naime, tri dana prije incidenta na Instagramu je objavila fotografiju u znak sjećanja na svoju drugu kćer Scarlett koju je izgubila u spontanom pobačaju 2011. godine.

“17. decembra više nikada neće biti isti. Kao sjećanje na nju pišemo njeno ime na crvene balone i puštamo ih u nebo,” napisala je Mandy na društvenoj mreži.