SHOWbuzz

"supa i đumbir"

Zovu je “najzgodnija tetka”: Po godinama (63) je baka, a po tijelu djevojka

23/01/2020

Znam da trebam vježbati. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja se uvijek moram prisiljavati da vježbam

Tajvanska glumica, pjevačica i televizijska voditeljica Chen Meifen posljednjih je nekoliko dana privukla pažnju brojnih svjetskih medija. Čini se kako mnogima nije jasno kako Chen “ne stari”. Ova Tajvančanka ima 63 godine, a izgleda kao barem “duplo mlađe” žene kako tvrde njeni obožavatelji.

Chen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji i sve osvojila svojim pojavljivanjem. Tajvanska voditeljica nosila je prozirnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala “ključne” dijelove tijela, a cijena haljine iznosi 15.000 funti.

Haljina je otkrivala i njen zategnuti trbuh, a mnogi su se obožavatelji pitali koja je tajna Cheninog mladenačkog izgleda. Ova glumica posljednjih 30 godina je aktivna ispred malih ekrana te nosi titulu “najzgodnije tetke na Tajvanu”.

Zvijezda nacionalne televizije tvrdi kako svoj izgled pripisuje tome što stalno đumbir te pije juhu za doručak.

– Inače, u supu dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu – izjavila je u jednom telefonskom intervjuu. Chen ima privatnog trenera s kojim vježba jednom do dva puta sedmično.

– Znam da trebam vježbati. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja se uvijek moram prisiljavati da vježbam – priznala je Chen koja ima 52 kile, a štikle nosi svaki dan.

Ipak, Chen je najsretnija kada se može opustiti pa onda nosi traperice i majicu s kratkim rukavima.

Tajvanska voditeljica posljednjih je pet godina solo. Prošla je kroz tešku rastavu sa suprugom s kojim je bila u braku deset godina, a kaže kako vjeru u ljubav još uvijek nije izgubila.

– Muškarci vole mlađe žene, tako da mi je teško pronaći idealnog partnera – zaključuje Chen.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.