Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Emily Ratajkowski

Zovu je “najzgodnijom ženom svijeta”, a ona svojim pozama to i dokazuje

emily

Paparazzi su uhvatili i trenutak kad se namještala na ležaljci i pokazala guzu u tangama

Manekenku Emily Ratajkowski (27) zovu najzgodnijom ženom svijeta. Dokazala je to i jučer kad se sunčala pored bazena u Sydneyu u minijaturnom bijelom bikiniju. Kad se Emily pojavila u seksi bikiniju, svi su zanijemili.

Na radost njenih obožavatelja, pozirala je fotografu, a nekoliko fotografija je objavila na društvenim mrežama. Paparazzi su uhvatili i trenutak kad se namještala na ležaljci i pokazala guzu u tangama.

Emily zbog golišavih fotografija na društvenim mrežama često prozivaju, no ona kaže kako je ružni komentari više ne pogađaju.

– Nije mi neugodno skinuti se za ulogu. No kada me prijatelji slikaju na odmoru, sramežljiva sam. Čak i kada moj suprug izvuče fotoaparat jako sam nervozna jer je to puno intimnije, iskrenije i to smo zaista mi – objasnila je Emily koja je od februarau braku s glumcem Sebastianom Bear-McClardom (31).

Ovaj bikini je Emily sama dizajnirala, a isti dolazi i u crnoj boji. To je jedan od modela iz njezine vlastite kolekcije kupaćih kostima Inamorata, čiju je liniju izbacila krajem prošle godine. Nakon njenih golišavih fotki koje su obišle svijet, prodaja je vrtoglavo porasla.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Las Olas. She’s live. Shop now.

Objavu dijeli Inamorataswim (@inamorataswim)