Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Emilia Clarke

Zvijezda “Igre prijestolja” objavom rasplakala fanove

got223

Poglavlje majke zmajeva zauzelo je čitav moj odrasli život

Glumica Emilia Clarke, Khaleesi iz “Igre prijestolja”, prije prikazivanja finalne epizode objavila je emotivnu poruku na Instagramu i raznježila fanove.

“Dok sam tražila riječi za pisanje ovog posta ostala sam zatečena činjenicom koliko toga želim reći, a koliko mi riječi djeluju maleno s obzirom na ono koliko mi ova serija i Dany znače. Poglavlje majke zmajeva zauzelo je čitav moj odrasli život. Ova žena je zauzela čitavo moje srce. Preznojavala sam se u plamenu vatre zmaja, pustila mnoge suze za one koji su rano napustili našu porodicu, i mozgala i mozgala pokušavajući dati Khaleesi i majstorskim riječima, djelima (i imenima) koje sam dobila, ono što zaslužuju”, napisala je Clarke pa nastavila.

“Igra prijestolja oblikovala me kao ženu, kao glumicu i kao ljudsko biće. Samo bih voljela da je moj dragi tata sada ovdje da vidi koliko smo daleko doletjeli. Ali vama, dragi, ljubazni, čarobni obožavatelji, puno zahvaljujem na vašem stalnom praćenju onoga što smo napravili i onoga što sam učinila s likom koji je već bio u srcima mnogih prije nego što sam ja na sebe stavila platinastu periku snova. Bez vas nema nas. I sada je naša smjena završila”, zaključila je Clarke uz fotografije sa seta.
“Predivno”, “Volim te”, “Čestitke”, “Hvala ti za sve uspomene”, “Plačem”, bili su samo neki od komentara fanova.

Objava je dosad prikupila skoro pet miliona lajkova.