SHOWbuzz

Sarah Hyland

Zvijezda popularne serije ima milione, a traži donacije za rođakovu sahranu

06/12/2018

Sarah je, zbog negativnih komentara pratitelja, odlučila na neko vrijeme 'pauzirati'

Rođak zvijezde “Moderne porodice” Sarah Hyland (28), Trevor Canaday, preminuo je u subotu u 15. godini. U saobraćajnoj nesreći, stradao je i glumicin ujak Bryan koji je trenutno u bolnici, piše People.

– Proći će još nekoliko operacija. Pijani vozač toliko je jako udario njihov automobil da je Trevor, koji je bio vezan, izletio iz njega – opisala je Sarah nesreću na društvenim mrežama.

Iako je glumica ‘teška’ devet miliona dolara, od svojih obožavatelja traži donacije. Pokrenula je akciju prikupljanja novca kako bi se pokrili troškovi sahrane njenog rođaka i liječenja njenog ujaka. Potrebno joj je 10.000 dolara, a više od pola iznosa već je prikupila.

Trevor i Bryan putovali su na koncert hora u trenutku kada je na njih naletio pijani vozač. Kako Sarah kaže, ime odgovornog za smrt dječaka je Jeffery Eggerling kojemu ovo nije prva vožnja u pijanom stanju. Također, pokušao je i pobjeći s mjesta nesreće.

– Trenutno je u pritvoru i nadam se da će ostatak svog života provesti u zatvoru – rekla je Sarah.


Na stranici GoFundMe gdje se prikuplja novac piše da se Bryan fizički oporavlja, a Trevor je sada dobio krila te pjeva i igra nogomet u raju.

Sarah je, zbog negativnih komentara pratitelja, odlučila na neko vrijeme ‘pauzirati’ korištenje društvenih mreža.

– Konačno ste uspjeli. Vaše užasne negativne i glupe riječi slomile su me. Sretni? Neću biti online neko vrijeme – napisala je putem Twittera.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.