Taj ludi svijet

potresna poruka

Bivši takmičar u Supertalentu traži sestru: Molim te, javi se svom bratu (FOTO)

13/11/2019

Ante i njegova sestra Ivana posljednju su se put vidjeli u domu za nezbrinutu djecu Maslina u Dubrovniku, a nakon što je ona usvojena izgubili su svaki kontakt

Bivši takmičar u hrvatskom Supertalent, Ante Dragojević (19), mnoge je ganuo svojom posljednjom objavom kojom moli prijatelje putem društvenih mreža da mu pomognu pronaći izgubljenu sestru.

Ante i njegova sestra Ivana posljednju su se put vidjeli u domu za nezbrinutu djecu Maslina u Dubrovniku, a nakon što je ona usvojena izgubili su svaki kontakt. Njegovoj sestri jučer je bio 18 rođendan, a tim povodom Ante ju je odlučio ponovno pronaći.

– Sretan ti rođendan, voli te braco – započeo je Ante koji je u domu bio do svoje šeste godine nakon čega je smješten u udomiteljsku porodicu.

– 12.11.2001 rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerovatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina niko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te javi se svom bratu – napisao je Ante i zamolio dobre ljude za pomoć.

Mnogi su odmah nudili savjete za pomoć u komentarima, a njegova je objava u manje od 24 sata podijeljena više do 1500 puta na Facebooku.

Inače, Dragojević trenutno živi u Grižanama, a publika ga pamti iz prve emisije Supertalenta u kojoj je žiri pokušao očarati micanjem obrva. Svoj je talent otkrio sasvim slučajno nakon što je čuo “Četiri godišnja doba” Antonija Vivaldija, ali njime nije uspio zadovoljiti žiri pa je kući otišao s 4 X-a.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.