Taj ludi svijet

Na meti kritika

Dok se mama tuširala, bebu podojila – baka (FOTO)

14/04/2019

Kako je Juliji tek 21 godina, majka joj pomaže da bi ona mogla imati vremena za sebe

Julia Cannons je majka desetomjesečne Naomi koju uz majku doji i njezina 47-godišnja baka Angela Owens, prenosi The Sun.

Kako je Juliji tek 21 godina, majka joj pomaže da bi ona mogla imati vremena za sebe. Tako Angela svoju unuku i doji, a to može činiti jer je i sama rodila u tom razdoblju.

Angela je unuku počela hraniti od njenog četvrtog mjeseca, a s tim je nastavila sve do danas. Kako je majka petero djece, ističe da je svakog od njih dojila te kako to obožava raditi. Julia nema ništa protiv toga što njezina majka doji svoju unuku.

“Tuširala sam se, a Naomi je počela plakati. Mama je uskočila. Uvijek je imala više mlijeka nego što joj je trebalo, a obožava dojiti”, priča Julia te dodaje kako joj je majka velika podrška i pomoć kada je riječ o malenoj Naomi.

“Mogu ostaviti dijete kod majke, odnosno njene bake, te se za to vrijeme otuširam, pojedem nešto ili odradim svoje obaveze. Također, baka i unuka zaista su se sjajno povezale”, zaključila je Julia.

Djevojka i njezina majka našle su se na meti kritičara koji ih nazivaju gnjusnima te govore kako to što rade nije prirodno, ali Juliju to ne brine.

“Zar dojenje nije najprirodnija stvar na svijetu?” odgovorila je onima koji je ne podržavaju.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.