Taj ludi svijet

zločin u rusiji

Glumac priznao da je iskasapio transseksualnu prostitutku, tijelo pronađeno u rijeci (FOTO)

28/09/2020

Plivač u rijeci Mgi u Lenjingradskoj oblasti pronašao je tijelo prostitutke s odrezanim udovima u junu ove godine

Ruska je policija riješila slučaj ubistva i naknadnog komadanja uzbekistanske transseksualne prostitutke tako što je ušla u trag implantantu za grudi koji si je bila ugradila, piše Daily Mail.

Plivač u rijeci Mgi u Lenjingradskoj oblasti pronašao je tijelo prostitutke s odrezanim udovima u junu ove godine. Na tijelu prostitutke bili su vidljivi muški spolni organ te umjetne grudi. Policija je pomoću serijskog broja implantanta doznala da su ih je napravila firma Allergan iz Dublina.

Kasnije se doznalo da su umjetne grudi s tim serijskim brojem u jednoj ruskoj bolnici ugrađene 23-godišnjem Uzbekistancu Džamšudu Katamžonovu (23), poznatom i po imenu Tamara.

Policijska istraga pokazala je da je žrtvin posljednji klijent bio 52-godišnji glumac Juri Janovski. “Tamara” je nestala nakon što se u januaru ove godine susrela s glumcem koji je 2013. godine producirao kratki film “Šelčok”.

Kada službenici Policijske uprave sankt-peterburške u augustu izašla na teren kako bi ispitala glumca o njegovoj povezanosti s “Tamarom”, Janovski je pao kroz prozor s petog sprata i slomio kralježnicu. Mediji su ove sedmice javili da se glumac dovoljno oporavio da ga se može privesti.

Janovski je policiji rekao da se s “Tamarom” više puta sreo. Dodao je da se bojao da bi mogao biti otrovan ili orobljen. Priznao je potom da je “Tamaru” izbo nožem i pilom odrezao njezine udove. Njezine trup i udove potom je bacio u rijeku Mgu.

Janovski je prethodno osuđivan zbog ilegalnog posjedovanja oružja, a vjeruje se da je povezan sa Sankt-peterburškim podzemljem.

Ako ga se proglasi krivim, mogao bi biti kažnjen s 15 godina zatvora.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.