beograd

Haos zbog ćevapa na sniženju: “Zvat ćemo osiguranje, ovo nema smisla”

lidl cevapi

Na snimci se može vidjeti i kako kupci viču, međusobno se naguravaju, a jeda žena je u jednom je trenutku čak gornjim dijelom tijela ‘ušla‘ u frižider

U jednoj od trgovina Lidla u Beogradu danas je došlo do sveopćeg haosa zbog – ćevapa. Na društvenim mrežama pojavila se i snimka tuče starijih građana, a na kojoj se vidi kako jedna starija žena pokušava uzeti paket ćevapa dok istovremeno pokušava spriječiti ostale da ih uzmu.

Na snimci se može vidjeti i kako kupci viču, međusobno se naguravaju, a jeda žena je u jednom je trenutku čak gornjim dijelom tijela ‘ušla‘ u frižider kako bi od ostalih kupaca ‘odbranila‘ pakete ćevapa koje je odlučila ona uzeti.

U jednom trenutku na snimci se može čuti i glas druge ženske osobe koja govori:

‘Gospođo, pa gospođo molim vas… Zvat ćemo osiguranje, ovo nema smisla‘.

Do velike gužve i nereda u trgovini došlo je, piše Mondo, zbog Lidlove akcije na kojoj se ćevapi od svinjskog i junećeg mesa prodaju po sniženoj cijeni, a koja završava danas.

Zbog ćevapa na akciji brojni građani su čekali i u redu pred istom trgovinom u Beogradu, a Mondo piše kako je zbog spomenute akcije nastao haos i u drugoj Lidlovoj trgovini, u mjestu Stanovo kod Kragujevca.