Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

“Ja sam najmoderniji Djed Mraz na svijetu” (FOTO)

12/12/2015

Paul Mason, koji je maneken već 30 godina, postao je na društvenim mrežama poznat kao najmoderniji Djeda Mraz na svijetu.

Korisnici postavljaju njegove fotografije i selfieje sa njim na svoje profile pod hashtagom #YorkdaleFashionSanta sa jednim humanim ciljem. Paul Mason, koji se može upoznati u tržnom centru Yorkdale u Torontu postao je veoma popularan na društvenim mrežama jer predstavlja modernu verziju Djeda Mraza.

Tržni centar je obećao da će za svaki selfie koji ljudi naprave s njim i objave ga na društvenoj mreži pod hashtagom #YorkdaleFashionSanta donirati po jedan dolar u fondaciju “SickKids”. On pokušava da izbjegava djecu koja dođu u ovaj centar, jer su njegova ciljna grupa odrasli i jer ne želi da ga djeca pomiješaju sa tradicionalnim Djeda Mrazom.

– Ja predstavljam modernu verziju Djeda Mraza. I sam pravim mnogo selfieja zbog svog profila, pa mi sve ovo odgovara – kaže Paul.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.